SEO versus SEM – De ROI-mythos wordt uitgelegd

U kunt pas aan SEO (website-optimalisatie voor zoekmachines) doen als u belangrijke informatie heeft onderzocht. U kunt geen zoekwoorden onderzoeken zonder een duidelijk beeld te hebben van uw doelgroep, uw potentiële klanttypen en hoe uw aanbod aan hun doelen voldoet.

Oké, je trefwoorden voor het schrijven van SEO-artikelen zijn nu: decoratief, lampen, licht, helder, mooi local seo services en verlichting, toch? Dus ga verder met het proces van het maken van SEO-inhoud. Schrijf eerst wat duurder is dan je eerst zou moeten schrijven. Verbeter het document. Als algemene vuistregel geldt dat SEO-artikelen niet minder dan 300 woorden en niet meer dan 500 woorden moeten bevatten. Als u dat niet doet, verspilt u uw tijd met het schrijven van een roman voor uw SEO-artikel. Lees nu het SEO-artikel door en vervang woorden en herformuleer zinnen om deze trefwoorden en zinsdelen eenvoudig in te voegen. Ja, je moet hier en daar enkele SEO-zoekwoorden herstructureren, maar doe het toch.

Google hanteert niet dezelfde tolerantie voor de trefwoorddichtheid als MSN. In werkelijkheid is het lager. Als u veel trefwoorden in uw tekst opneemt om hoog te scoren op MSN, krijgt u mogelijk niet dezelfde resultaten op Google, omdat Google uw trefwoordrijke inhoud mogelijk als spam beschouwt. Dus nogmaals: pak SEO aan met ondersteuning.

Ik heb altijd kleinere statistieken in de gaten gehouden, maar het is nooit bij me opgekomen dat de resultaten van Google tegenwoordig niet alleen van Google komen. Ze komen ook van Google Afbeeldingen – ook al crashte ik bij het zoeken naar tekst op Google etc zonder dat ik het wist, omdat mijn oude statistiekenpakket het verschil niet maakte, mijn posters scoorden nog steeds erg goed op online afbeeldingen. Ik ontdekte dit pas toen ik mijn Google Analytics-statistieken bekeek, een dienst waarvoor ik me onlangs had aangemeld omdat klanten van mij verwachtten dat ik ze op de hoogte hield van zoekmachine- en SEO-gebeurtenissen.

Om het beste SEO-bedrijf te vinden, moet u waarschijnlijk verschillende aspecten van het bedrijf onderzoeken. Kijk eerst naar de individuele beoordelingen van het bedrijf. SEO kan een website enorm wereldwijd promoten. Welk doel dient een website als bezoekers er niets van weten en er geen toegang toe hebben? U moet dus de webhostingcapaciteit van het bedrijf achterhalen. Controleer de snelheid van de server en ontdek of bezoekers er op elk moment toegang toe hebben of niet. Het bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week actief.

Het enige wat u hoeft te doen is het project starten, vervolgens een van uw e-mailsjablonen maken, meerdere e-mailadressen uit de lijst selecteren en SEO Elite stuurt een e-mail naar een van die adressen. Geen van de ontvangers weet dat u deze e-mail naar een specifieke persoon heeft gestuurd. U kunt ook uw websitesjablonen aanpassen en de naam van de ontvanger en de website-URL toevoegen, zodat de e-mails er niet door een machine gegenereerd uitzien.

Vergeet niet dat niets eeuwig duurt – ook andere websites kiezen voor SEO, om maar één voorbeeld te noemen. En na verloop van tijd zal dit van invloed zijn op uw ranking, omdat meer websites hetzelfde SEO-pad volgen. Op de korte termijn zult u wellicht onder de indruk zijn van de resultaten. Maar hoe meer websites SEO-geoptimaliseerd worden, hoe erger de impact op uw website zal zijn, aangezien websites proberen te profiteren van een hogere positie in de resultaten van zoekmachines.

Related Stories

Discover

Popular Categories

Comments